Snabb leverans & Trygg betalning | Sell & Ship within EU
Ingen produkt  
Till Kassan  

Nyheter

Nyheter, erbjudanden, rea, rabattkoder hos Plantanica

Hängamplar i plast 1,2 och 1,6 liter

Nu har vi fått hem så snygga och praktiska hängamplar i plast med fat och fast hänge.
Två storlekar 1,2 och 1,6 liter.
https://plantanica.se/krukor

 

 

Hemma Hos Plantanica

Vi fyller på lagret med Hoyor ca 1 gång i veckan nu under sommaren.
Just nu har det varit lite dåligt med inventeringen då det har varit för varmt att jobba längre stunder i växthuset. Hoyorna trivs och blommar och växer i värmen och flera har frökapslar.
Har även försökt tagit lite ledigt någon halvdag då och då under sommaren, bara för att kunna vara lite ledig och umgås, slappa och göra ingenting. För semester har vi aldrig. Webbutiken är alltid öppen, vi skickar alltid paket, svarar på mail och allt annat runt om kring, leta nya produkter, produkt fotogragering, skriva produkt texter, etc, bokföring, momsdeklaration, räkningar, köpa hem packmaterialoch varor, inventera lagret, annonsera , städa på lagret och bland växterna, vattna och sköta om alla Hoyor och alla andra växter och en massa annat. 
Och varje dag är lika spännande och rolig, även om man får jobba massor, det är ju inget 7 - 16 jobb att driva eget företag, men det är så roligt att få göra det man brinner för. Varje dag är en ny spännande rolig dag. Är så glad för alla nya och gamla kunder, nya kontakter och samarbetspartners.  Alla ni gör detta möjligt. Tack för att ni finns.


 

 

Här nedan visas nyheter i sortimentet som kommit in de senaste 30 dagarna.
(produkter som är tillfälligt slut visas inte här när de åter finns i lager).

Nyheter mm finns även på vår facebooksida

 

+ Visa mer